main image

WAVE 102

We were approached by Dundee based radio station, Wave 102 to transform their recently purchased run down office building into a state of the art radio production centre. Two state of the art studios were created on the ground floor, along with a generous reception space. An open plan office, a private meeting room, staff facilities and data storage space were created on the first floor of the building.

The project was complicated by the tight constraints of the existing building. Thanks to extensive internal alterations, we were able to open up the interior of the building to provide a more welcoming space for visitors. Floor to ceiling glazing was used within the first floor to provide an open plan aspect to the office. This allowed light to flow between the cellular and gave the presenters a visual connection between the office space and the production rooms.

leftsmall bottom rightmedium middlesmall top rightmain image

CONTACT US: