main image

EXTENSION & CONVERSION

The owners of the holiday home approached us, as they wanted to create a more modern property that took full advantage of the elevated position overlooking Loch Tay. The entire property was renovated and modernised with the addition of a glass-fronted extension.

The large open-plan kitchen, living and dining space is bathed in natural light thanks to the floor to ceiling glass panels and plentiful windows that are a feature of the property. The inclusion of an adjacent outdoor decking area provides another space to enjoy the spectacular views of Loch Tay and the surrounding countryside. On completion of the project our client had a change of heart and decided that the holiday home, should become their new home.

main imageleftcentresmall right 1small right 2

CONTACT US: